Начало > За нас

Предшественик на изгрев група е основана през 1997 г., който е семейна собственост завод на Фулър на земята или нарича избелване на земята, активирана избелване на земята, активирана глина. В началото на години, изгрев продава само избелване на земята на вътрешните пазари. С развитието на бизнеса изгрев внесени модерните технологии и донесе старши талант в семейството да се подобри продукти и #39; качеството и companyand #39; s управление. От 2001 г. Sunrise е бил изнася продукти в други държави!

Повече от 14 години минали, малките на централата е разработена до най-големите производители на избелваща пръст в Китай (които имат 30 милиона тона на резервите и годишна продукция rearch до 100 хиляди тона избелваща пръст.) Тя има две фабрики с 6 производствени линии в провинция Джиангши, едно търговско дружество в XIAMEN, Китай призова КСИАМЕН SUNRISEHM внос andamp; ЕКСПОРТ КО, ООД

Изгрев да andquot; Качеството и Reputationandquot; като своя живот, отговарящи по договора строго и доставка на стоки за своите клиенти в кратък период от време! Въз основа на тези принцип, тя е разработила дългосрочни партньорства с широк спектър от countriesand #39; клиенти на бизнеса на избелваща пръст. Изгрев искрено очакват да настроите бизнес контакти с приятел, по света и си сътрудничат при печеливша условия! Изгрев имат една мечта за разпространение на своята марка за всички страни и има все повече и повече приятели около светове! Добре дошли всички приятели се свържете с нас!