Черни коприна чорапи за жени

Вентилационните отвори на продукта са равномерно подредени, което позволява на тялото да диша свободно цялото време. Този черен коприна чорапи за жени е ултра-тънък дизайн, така че тя не пот, когато го носите през зимата или през лятото. Тъй като това бельо е много лесно да се носят и излитане, ще има няма тялото знаци на ползвателя.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1. черни коприна чорапи за жени, произведени от нашата фирма има нежна и красива дантела дизайн. Този дизайн носи тайнствен темперамент. В допълнение в избора на дантела материали, ние използваме материали с добро дишане и отличен комфорт.
2. в допълнение, този продукт е много тънък, също така може да покаже вашето перфектно тяло крива. След носенето на тази черна коприна чорапи за жени, кляка на по-ниски и окръжности са добре скрити. Загадъчната красота и безшевни триизмерна форма, можете да показвате вашето добро тяло, когато го носите.
3. вентилационните отвори на продукта са равномерно подредени, което позволява на тялото да диша свободно цялото време. Този черен коприна чорапи за жени е ултра-тънък дизайн, така че тя не пот, когато го носите през зимата или през лятото. Тъй като това бельо е много лесно да се носят и излитане, ще има няма тялото знаци на ползвателя.

Спецификации на продукта:

Търговска марка

Hinminy

Материал

Найлон

Размер

Среден размер

Цвят

Черно, бяло, червено

Място на произход

Фудзиен, Китай

Тип

Секси бельо

Използване

Вътрешен

Сезон

Пролет, лято, есен


Запитване