Начало > Изложба > Съдържание

Как да изберем платнени обувки?

Sep 28, 2018

Платнени маратонки са вид обувки с дебели гумени подметки и платно покрития в Европа. Тъй като е лек, издръжлив и евтин, той е популярен сред хората по целия свят. Стилът има средна помощ и ниска помощ.

Погледнете горната част, когато избирате платно да се плъзга на обувки. Платното обувки, както подсказва името, обикновено се изработват от платно. При закупуване е необходимо да се види дали горната крива на горната част е нормална, дали двата обувки са симетрични, дали има някаква разлика в цвета; дали шевът на шевовете в различните части на горната част е равен и чист, независимо дали има счупена нишка, скок бод; дали цветът е последователен; от петата погледнете дали тялото на обувката и подметката са вертикални, дали дантеленият отвор е изкривен, дали лявото и дясното са обърнати към облицовката; дали отпечатаният шаблон и текстът, отпечатан в горната част, са ясни и дали декоративната икона, поставена или зашита, е твърда.

След това проверете подметките. Подметката на подметката обикновено е изработена от гумена подметка. Такава подметка трябва да бъде устойчива на износване, противоплъзгаща се и лека, така че е необходимо да се види дали противоплъзгащите ленти на подметката са ясни при покупка. Няма дефект на лепилото. Дали разстоянието между ивиците е равномерно и дали единственият цвят на същия материал е един и същ. Проверете дали има стомати или мехури.

Накрая проверете стелката. Стелчето трябва да е меко на пипане и да има определена еластичност. Отпечатаната търговска марка трябва да е ясна. Погледнете гумените свързващи части, за да видите дали има малки лепилни петна и мехурчета. Поставете двете обувки на земята и проверете цвета, шарката, височината, дължината и ширината на всяка част.


Canvas Casual Shoes