Начало > Изложба > Съдържание

Как да изберем платно обувки?

May 05, 2019

Canvas Casual Shoes.jpg Погледнете горната част, когато избирате платни обувки. Платните обувки, както подсказва името, обикновено са направени от платно. При закупуване е необходимо да се види дали горната крива на горната част е нормална, дали двете обувки са симетрични, дали има разлика в цвета; дали шевовете на шева в различни части на горната част са равномерни и чисти, независимо дали има счупена нишка, скок бод; дали цветът е в съответствие; От петата Погледнете дали тялото на обувката и подметката са вертикални, независимо дали отворът на дантела е изкривен, независимо дали лявата и дясната са обърнати към облицовката; дали отпечатаният шаблон и текстът, отпечатан на горната част, са ясни и дали декоративната икона, поставена или зашити, е твърда.


След това проверете подметките. Подметката обикновено е изработена от гумена подметка. Този вид подметка трябва да е износоустойчива, противоплъзгаща се и по-лека. Следователно е необходимо да се види дали ивиците против хлъзгане по подметката са ясни при покупка. Няма дефект на лепилото. Дали разстоянието между лентите е еднакво и дали единственият цвят на същия материал е един и същ. Вижте дали има устица или мехури.


Накрая проверете стелката. Стелката трябва да бъде мека на допир и да има определена еластичност. Отпечатаната търговска марка трябва да бъде ясна. Погледнете гумени свързващи части, за да видите дали има малки петна и мехурчета. Поставете двете обувки на земята и проверете цвета, модела, височината, дължината и ширината на всяка част.