Начало > Изложба > Съдържание

Как да изберем обувките за безопасност?

Dec 14, 2018
Safety Shoes With Steel Toe Cap.jpg Кодовете на обувките, циркулиращи на пазара, са доста разхвърляни. По-надеждният метод е да се опитате да носите подходящи защитни обувки. Опитайте се да носите удобно. Капачката на пръста на пръста не причинява изстискване и ритане по краката. Пръстите на краката могат да се движат гъвкаво без усещане за плъзгане напред или назад. При ходене петата на обувките не е като да свали обувките. Така наречените годни, главно се отнася до: размерът на обувките е в съответствие с крак, не е твърде голям или твърде малък; пръстите могат да се движат свободно в обувките; талията на обувките здраво приляга на арката; петата на обувката е стабилна.


Предният ръб на предпазните обувки има известна граница, особено за предпазните обувки, защото има предна твърда стоманена глава, а когато се носи, обърнете внимание на пръста с достатъчен ръб. Обикновено, ако стоите дълго време, тогава пръстите ви трябва да имат повече място за движение. В противен случай пръстите ще бъдат в състояние да бъдат притиснати за дълго време. След дълго време, краката ще причинят големи щети! Много хора избират обувките за безопасност, когато изберат обувките за безопасност. Те са по-големи от обичайните модни обувки. Това е така, защото защитните обувки се увеличават според националните изисквания, когато са направени. Всъщност ние обикновено носим обувки с голям размер. Просто си купите размер на обувките за безопасност.


Различните видове защитни обувки имат различни изисквания за мазнини и тънки. Плътността на стъпалото се изразява чрез ширината на подметката на крака и обиколката на пръста. Плътността на обувката се определя от размера на вътрешното пространство на кухината на обувката. Петата на обувката за безопасност не се прилепва плътно към петата. Предпазният колан не може да стисне стълба, талията на защитните обувки съвпада с арката на крака, а талията трябва да държи крака.