Начало > Изложба > Съдържание

Как да изберем размера на защитните обувки?

Jun 12, 2019
Men's Safety Shoes Steel Toe.jpg

Кодовете за обувки, циркулиращи на пазара, са доста разхвърляни. По-надеждният метод е да се опитате да носите подходящи защитни обувки. Опитайте се да носите комфорт, капачката на пръстите на краката не води до изстискване и ритане по стъпалото, пръстите могат да се движат гъвкаво, няма усещане за плъзгане напред или назад, а петата на обувката не се усеща от обувките, когато ходене. Така наречените годни, главно се отнася до: размерът на обувката е в съответствие с крак, не е твърде голям или твърде малък; пръстът може да се движи свободно в обувката; подпората на талията на обувката здраво се вписва в арката; петата на обувката е стабилна.


Дори и да изберете обувка за безопасност, като се опитате с нея, основите на неговия избор не могат да бъдат пренебрегнати. Съществуват главно следните аспекти.


Предният ръб на обувката за безопасност има определен марж, особено предпазните обувки, защото предната част има твърда стоманена глава, когато я носите, обръщайте внимание на пръста, който има достатъчно марж. Обикновено, ако стоите дълго време, тогава пръстите трябва да имат повече място за движение. В противен случай пръстите ще бъдат в състояние да бъдат притиснати за дълго време. След дълго време, краката ще причинят големи щети! Много хора избират обувките за безопасност, когато изберат обувките за безопасност. Те са по-големи от обичайните модни обувки. Това е така, защото защитните обувки се увеличават според националните изисквания, когато са направени. Всъщност ние обикновено носим обувки с голям размер. Просто си купите размер на обувките за безопасност.


Различните видове защитни обувки имат различни изисквания за мазнини и тънки. Плътността на стъпалото се изразява чрез ширината на подметката на крака и обиколката на пръста. Плътността на обувката се определя от размера на вътрешното пространство на кухината на обувката. Тя зависи от дължината на пръста и ширината на дъното на обувката. Производителят избира решението. Потребителите могат да избират само в зависимост от ефекта на опита.