Начало > Изложба > Съдържание

Как да почистите обувки за кожени кецове?

Mar 14, 2019
Men's leather sneakers shoes.jpg 1. Използвайте чиста мека кърпа, за да избършете внимателно горната повърхност на обувките от кожа, за да отстраните замърсяванията.


2. Нанесете равномерно количество козметичен мехлем, равномерно върху горната повърхност на кожените обувки за маратонки. Просто нанесете тънък слой. Не прекалявайте с количеството или използвайте кърпа, за да отстраните излишния мехлем. Повърхността на кожата е полирана.


3. Ако петното е упорито, първо намокрете оцветената част, след това използвайте кожени обувки, за да почистите мръсотията и меката четка, за да отстраните мръсотията, след това я подсушете с кърпа или гъста хартиена кърпа, за да стабилизирате типа обувки. Естествено изсушете въздуха, избягвайте директна слънчева светлина, след това използвайте стъпка 2, за да се грижите за горната кожа.


4. По принцип избягвайте да почиствате стелката колкото е възможно повече. Ако има някаква миризма, извадете стелката и я поставете във въздушната циркулация, за да го изсушите, или дори да използвате обувки, за да отстраните миризмата.


5 Ако ситуацията е лоша, стелката може да се изплакне под кранчето и леко да се избърше с мека четка. Не използвайте почистване, в противен случай повърхностният слой може да падне.