Начало > Изложба > Съдържание

Как да почиствате обувките?

May 16, 2019
Lightweight Hiking Shoes.jpg

Когато обувките са износени мръсно, те могат да бъдат внимателно почистени с вода и почистващ препарат, след това да се изплакнат с вода, поставени на хладен, проветрив въздух и защитени от пряка слънчева светлина. Не използвайте топлина или открит пламък, за да избегнете стареене, желиране, избледняване и тежка деформация. Прекалената пряка слънчева светлина, топлината на сешоара и неправилните методи за грижи ще намалят живота на обувките; при измиване, не може да се накисва за дълго време, обикновено времето за накисване не трябва да надвишава 20 минути. Кожените обувки не трябва да се напояват с вода.


Повечето от суровините за маратонки са синтетични полимерни материали, някои от които са направени от дерма, така че избягвайте контакт с органични реагенти и мазни разтвори, и не е подходящ за дълготрайно износване при висока температура. Обикновено температурата на износване или измиване не трябва да надвишава 45 градуса по Целзий.


Ако се съхранява за дълго време, обувките трябва да се почистят първо, а след това да се съхраняват на хладно и проветриво място, така че обувките да имат достатъчно време да изсъхнат, за да се избегне плесен. Кожените обувки са най-добре да държат хартията в обувката или обувката, за да се избегнат сериозни деформации. Сложете пръста надолу върху табанката, обърната към стената, и го подсушете на проветриво място при стайна температура, за да предотвратите потапянето на водата в пяната на средната подметка.


За да използвате маратонките, за да изглеждате по-красиви, моля, не използвайте твърда четка или прекомерна сила по време на процеса на носене или четкане и не използвайте нокти или остри предмети, за да оближете ъглите на тези отпечатани шаблони. След известно време, някои модели могат да имат малки пукнатини по повърхността, което е нормално.