Начало > Изложба > Съдържание

Как да почистваме спортните обувки?

Jan 30, 2019
Mens Black Football Boots.jpg 1. Когато спортните обувки са износени мръсно, те могат да бъдат внимателно почистени с вода и почистващ препарат, след това да се изплакнат с вода, поставени на хладен, проветрив въздух и защитени от пряка слънчева светлина. Не използвайте топлина или открит пламък, за да избегнете стареене, желиране, избледняване и тежка деформация. Прекалената пряка слънчева светлина, горещият въздух на сешоара и неправилните методи за грижи ще намалят живота на обувките; при измиване, не може да се накисва за дълго време, обикновено времето за накисване не трябва да надвишава 20 минути. Кожените обувки не трябва да се напояват с вода.


2, повечето суровини от спортни обувки са синтетични полимерни материали, някои горна част са кожа, така че избягвайте контакт с органични реактиви и мазнини решения, и в същото време не са подходящи за дългосрочно износване в среда с висока температура. Обикновено температурата на износване или измиване не трябва да надвишава 45 градуса по Целзий.


3. Ако се съхранява за дълго време, маратонките трябва да се почистват първо, а след това да се съхраняват на хладно и проветриво място, така че маратонките да имат достатъчно време да изсъхнат, за да се избегне плесен. Кожените обувки са най-добре да държат хартията в обувката или обувката, за да се избегнат сериозни деформации. Сложете пръста надолу върху табанката, обърната към стената, и го подсушете на проветриво място при стайна температура, за да предотвратите потапянето на водата в пяната на средната подметка.


4, за да се използва по - красива маратонки, моля те, не използвайте твърда четка или прекомерна сила по време на процеса на носене или четка, но също така не може да се използва за нокти или остри предмети, за да оближе ъглите на тези печатни модели. След известно време, някои модели могат да имат малки пукнатини по повърхността, което е нормално.


5, за да се постигне задоволителен ефект на носене, моля лечение на маратонки, които носят справедливо.