Начало > Изложба > Съдържание

Изискващи температури на активираните бяла глина

Jan 20, 2017

Активиран бентонит глина като суровина, неорганични киселина лечение а след това от вода за изплакване, Химическо сорбиращото вещество от, появата на бял прах, без мирис, вкус, nontoxic, адсорбция е силен, може да се адсорбира пигменти и органични вещества.

В процеса на употреба да се отбележи, че активните бели почвата в повече от 300 c започва да губи кристална вода, правят структурни промени оказва влияние върху обезцветяване. Тази повърхност е много лесно да абсорбира влагата, прекомерна влага засегне избелващ ефект и каталитични свойства. Обърнете внимание на предотвратяване на дъжд, влага, трябва да се съхраняват на сухо проветриво място. Тя може да се използва за животински и растителни масла за рафиниране, избелване почистване и вредни в масло пигмент, phosphatidic киселина, сапонин, памук, което я прави висок клас олио.

Сега прилагането на активираните бяла глина вече е много обширна. В близко бъдеще тъй като изследователите продължават да изучават, много индустрии може да го използва.