Начало > Изложба > Съдържание

Какви са характеристиките на спортните обувки?

Dec 27, 2018
Lightweight Hiking Shoes.jpg Спортните обувки са обувки, които са проектирани и произведени според характеристиките на хората, участващи в спорта или туризма. Подметките на маратонките са различни от обикновените кожени обувки и гумени обувки. Те са обикновено меки и еластични и могат да играят определен буферен ефект. Тя може да увеличи еластичността по време на тренировка и да предотврати нараняване на глезена. Затова, когато правите спорт, трябва да носите маратонки, особено високо интензивни физически упражнения като баскетбол и бягане.


Линията на маратонките са: сложни линии и различни форми. Има една линия, двойна линия, фазирана линия, отворена линия, пунктирана линия, линия на контура, линия на билото, линия на шевовете, декоративна линия и т.н., които могат да се използват едновременно с един чифт обувки, не се ограничава до едно. Предимно в дъгата, делът на линията е малък.


Цветът на тапка се определя от светлината, отразена от самия материал. Дизайнът на маратонките използва цвета на несправедливото, за да отразява стила на дизайн, тенденциите в дизайна, но също така прави напредналото и забавно движение много подобрено, като отразява живите, динамични и ярки характеристики на спорта. В сравнение с кожени обувки и гумени обувки, цветът на спортните обувки има характеристиките на голямо цветово приложение, широка гама, сложно съвпадение на цветовете и богат визуален опит.