Начало > Изложба > Съдържание

Какви са характеристиките на спортни обувки?

Nov 11, 2019

Аспект на линията

Характеристиките на гуменките са: сложни линии и разнообразни форми. Има една нишка, двойна нишка, фалшива нишка, ярка линия, пунктирана линия, линия контур, линия на билото, шев линия, декоративна линия и т.н., които могат да се използват на един чифт обувки в същото време, не се ограничава до един вид. Най-вече в дъгата, делът на линията е малък.

Цвят

Цветът на маратонката се определя от светлината, отразена от самия материал. Дизайн на маратонки

Използването на цветова несъвместимост отразява стила на дизайна, тенденциите в дизайна и може значително да подобри ориентираните и забавни спортни течения, като същевременно отразява оживените, динамични и светли характеристики на спорта.

В сравнение с кожени обувки и гумени обувки, цветът на спортните обувки има характеристиките на голямо цветово приложение, широка гама, комплексно съчетаване на цветовете и богат зрителен опит, главно в следните аспекти:

(1) Използването на цвят в спортната горна част на материала: Цветът на спортните горните материали е по-удобен, по-богат и по-разнообразен от кожени обувки. Декоративните цветове включват не само често срещани цветове, но и метал, лазер, и флаш.

(2) Използването на цвят на ходилата на спорта: цветът на подметката на кожени обувки и гумени обувки е предимно монохромен или двуцветен, а подметката на спортните обувки е 3-5 цвята. Цветът на цветовете е голям, а яркостта и чистотата на цвета са високи. Цвят съвпадение не е ограничен твърде много, тя може да бъде чист цвят, но и разнообразие от цветови комбинации, особено някои цветове, които са трудно да се види в кожени обувки и гумени обувки. Често се използва в спортни обувки, особено привлекателни, което го прави пълен. Жизненост и жизненост.

(3) Използването на опаковки за спортни обувки и публичност: спортните обувки са продукти, пълни със спортни характеристики, а спортът е целта, преследвана от човешкия живот, така че този продукт има характеристиките на приемане и насърчаване на хората да упражняват. Общите спортни обувки са много фокусирани върху гъвкавостта на продукта и рекламните цветове, подчертавайки характеристиките на спортните обувки и усещането на времето, за да се стимулира желанието на потребителите да купуват.

(4) Друга проява на цветовите характеристики на спортните обувки е тясно свързана с модната тенденция на облекло, съчетано със спортни обувки, за да следи внимателно промените в модните тенденции и е силно повлиян от модния цвят. Като дизайнер и производител на спортни обувки, е необходимо да се обърне внимание на тенденцията на модни тела.

Декоративен аспект

В спортни обувки, модели, знаци, лога, метални и пластмасови части могат да бъдат използвани като декоративни материали; декоративни тела са сравнително свободни; декоративните ефекти са по-забележими; декоративни се характеризира с динамичен, модерен и колоритен; декоративни тела са красиви Разработки в комбинация с функция.

Моделиране на подметка

В сравнение с кожени обувки и гумени обувки, моделът на подметката е деликатен двуквадратни непрекъснати, квадратни непрекъснати фини модели, както и груби геометрични форми, свободни модели и лека основа без никакви следи; плоски и долни Дъното на клин също е покрито с кух дъно; Някои спортни подметки имат гвоздеи и окакобрани, а някои специални спортни обувки са оборудвани с функционални устройства като шайби, ледники и железни рамки. Sole подметка рядко се използва в подметката на кожени обувки, използването на спортни обувки е доста често срещано, а формата на стената е многобройни.

Обувка тая

В сравнение с кожени обувки, маратонките имат голяма разлика в промяната на формата. За да се улесни движението на крака, предната и задната обрат на спортните обувки е малка, а промяната на долната вдлъбнатина също е малка, така че промяната на долната крива е относително нежна. За да се подобри способността на кухината на обувката, маратонките имат голяма генетична обиколка, което прави типа кляк пълен, а средата и задната част на калосума имат по-голям ъгъл. Маратонките са прави в петата на петата, а долната линия на талията също е права. Като цяло, промените в спортните обувки последно се фокусират върху предните и предните върха. От формата на черепа има предимно четири вида: заострени, кръгли, квадратни и квадратни.