Начало > Изложба > Съдържание

Какви са пазарните позиции на ежедневни обувки?

May 22, 2019
Ultra Breathable Running Shoes.jpg

Ежедневните обувки все повече се превръщат във важен компонент на ежедневния начин на живот. С все по-ясните ветрове за почивка все повече и повече компании за обувки не могат да чакат да се стичат в тази земя на богатство.


Въпреки че първоначалното развитие на марката за ежедневни обувки е под знака на революцията в свободното време, улавянето на технологиите и тенденциите в свободното време не могат бързо да вървят в крак с пазара. Дизайнът на продукта е посредствен, съдържанието на технологията не е високо и не може да формира свой собствен стил и индивидуалност за кратко време. Трудно е да имаме конкурентно предимство в средния и висок пазар.


В допълнение, процесът на проектиране е слаб, продуктите са твърде единични и старомодни, а възрастта е в основата на пазарния сегмент, а не на систематичното цялостно планиране и разделение, то няма висока пазарна конкурентоспособност. Ако корените не са дълбоки, тогава листата не са силни. Без висококачествени продукти, без уникално позициониране на марката, е трудно да се формира солидна пазарна основа, а оценката и утвърждаването на потребителите са още по-трудни за разговор.