Начало > Изложба > Съдържание

Какво се активира избелващата пръст

Apr 24, 2017

Избелването на почвата се отнася до всяка фина, естествена, висока степен на адсорбция на почвения материал, с мазнина, грес или масло от адсорбцията на примеси или способността на материала. Избелването на почвата се нарича още активна глина, активна глина, адсорбционна глина, обезцветяваща почва, адсорбент, избелваща глина и т.н.


Характеристики на избелващата пръст

Извличането на почвата, използвайки висококачествена натурална неметална минерална атапулгитна глина като основна суровина, допълнена от научна формула, пречистена със специална технология за обработка, явен сив или светложълт прах, е идеалната алтернатива на активния въглен.

Избелването на почвата има широк диапазон на избелващо действие, силата на избелване е голяма, има силна адсорбция и пречистване, пигментът, примесите имат силна адсорбционна сила.

Избелването на почвата в приложението има силна стабилност и приложението е много удобно и безопасно, без да се променя производството на оригиналния производствен процес.

Битуминозната филтърна торта може да се рециклира, да не причинява замърсяване на околната среда.

Избелването на степента на обезцветяване на почвата е високо, с ниска скорост на маслото, скорост на филтриране, ниско съдържание на свободна киселина.


Изпълнението на избелващата пръст

1, силен адсорбционен капацитет, висока степен на обезцветяване, ниска консумация на масло, бърза скорост на филтриране, по-малко добавено количество;

2, може ефективно да премахне всички фосфолипиди, сапуни и следи от метални йони, може да се използва като естествен антиоксидант;

3, може да премахне масло в афлатоксина, пестицидни остатъци и други токсини и миризми;

4, след обезцветяване на стойността на маслената киселина не се повишава, не връща цвят, ясно и прозрачно, стабилно качество, дълъг срок на годност.

5, особено за производството на минерално масло, растителни масла, рафиниране на животински масла.


Обхватът на приложение на избелващата пръст


Може да направи растително масло, минерално масло, животински мазнини, ензими, мононатриев глутамат, полиетер, захар, вино и други обезцветяване на адсорбцията. В химическата промишленост, опазването на околната среда и други отрасли като филтър, катализатор, адсорбент, десикант, миризма на дезодорант, агент за пречистване на вода, агент за третиране на отпадъчни води, избелващ агент.