Начало > Изложба > Съдържание

Какво е строителен работник жилетка?

Sep 30, 2018

Мъжка строителен работник жилетка е един вид отразяващи предпазно облекло, които могат да намалят нощната пътно-транспортни произшествия. Това е предпазно облекло, която поставя отразяващ филм на повърхността на дрехата за работа през нощта или пътя. В случая няма намеса през нощта ефективно разстояние между размисъл и светлинен е 500 метра. Предпазно облекло е лесен за производство, лесно да се замени филм, ниска цена и лесно да се насърчава. Това е идеална нощ безопасност защитно облекло.

 

Отразяващи безопасност вест са подходящи за широк кръг от хора. Пътищата на КАТ, нощно време полицията, канализация работниците, строителни работници, стари хора и деца, дейности на открито, велосипедисти и приятели са всички подходящи за облечен отразяващи предпазно облекло.

 

Светлоотразителни част от отразяващи безопасност костюм е направено с помощта на микро diamond вида на кристалната решетка за производството на пречупване и високо пречупване на принципа за retroreflection на стъклени топчета, който се прави от напреднал процес на пост-фокусиране лечение. Той отразява широкообхватни светлина обратно в блясъка, осигуряване на добър светлоотразителна оптична производителност за деня или през нощта. Особено през нощта можете да се насладите на голяма видимост като през деня. Костюми от тази висока степен на видимост отразяващ материал могат да бъдат намерени лесно от нощта водачи, независимо дали те са в близост или в присъствието на светлина или разсеяна светлина.


Men's Construction Worker Vest