Начало > Изложба > Съдържание

Какво представляват обувките за мъже?

Sep 27, 2018

Също известен като маратон, според биомеханичните обувки за бягане може да се раздели на три категории: Осигуряване на абсорбция на удари, осигуряване на стабилност и осигуряване на контрол на движението. Обувките за почистване, обикновено с мека подметка от междинен слой, помагат на стъпалото да се движи с еднакво напрежение, за да помогне на удара на краката. Тялото на обувката обикновено е по-лека, стабилността ще бъде относително слаба.

Обувна обувка, която осигурява стабилност. Подметката обикновено има колона или вътрешен слой с еднаква сила.

Задвижващите обувки за движение, които обикновено са по-трудни и могат да намалят или контролират претоварването на крака и да предотвратят наранявания на глезена, обикновено са по-тежки от другите обувки за бягане.

Първото нещо, което трябва да знаете за спортни обувки за мъжете, е тяхната структура:

1. Подметката е слой в долната част на обувката, който докосва земята. Изключително устойчив на износване, неплъзгащ е ключът.

2. Между средната подметка, подметката и вътрешната подметка. Еластичността и защитата на краката са ключът. Междинната подметка е също така по-технически напредналата част от обувката.

3. Горна, главно над вътрешната подметка, включително цялата горна част на обувката. Дишаща, удобна за износване, красивата е ключът.

air max running shoes