Начало > Изложба > Съдържание

Каква е класификацията на чорапи?

Oct 16, 2018

Черни чорапи са вид на чорапи често носени от жените, посочени като черна коприна. Според проучването повече от 60 % от мъжете първо обръщат внимание на части от тялото на жените са краката, и черни чорапи правят крака на жените по-привлекателни и по-секси.

 

Обикновен найлон прежда: обща коприна чорапи найлон принадлежат към началото продукти, както и неговите най-големите недостатъци са бедни еластичност, ниската прозрачност и гладкост.

Кристал тел: с цел решаване на дефекти на обикновен найлон тел, там е кристално проводник. Този материал има голямо подобрение в прозрачност, така че чорапи са вече твърда, но в ущърб на беден elasticity не е подобрен, а ръка усещането е груб.

Ядро обвивка тел: има висока прозрачност и отлична еластичност. Той напълно преодолява недостатъците на найлон тел и кристал тел, и тя е нежна и гладка. Той принадлежи към основните продукти. Като цяло текстурата е здраво, и текстура е хлабав.

Кадифе: Скорост е малко по ниско от сърцевината тел, но еластичност е много висок, не само по-добре, но също така и топло.

Ултра-тънък кадифе: тя е изработена от хай тек микрофибър пълен еластични прежда, която е по-мек от косата. Структурата е нежен и деликатен, докосване е гладка и копринено, кристално чиста и прозрачна и има добро дишане.

Ликра: Нов тип на фибри, въведени от dupont в Съединените щати. Това влакно може да се разпъва много лесно. След завръщането си, тя може да бъде прикрепен към повърхността на човешкото тяло. Обвързваща сила върху човешкото тяло е много малък. Трикотаж добавя малко ликра, което е добре и удобно. Го нося на тялото си и да се премести с теб. Leica чорапи имат по-добра еластичност и устойчивостта, цвят и дишане.

Teda: На Dupont в хай тек полиестерно влакно, което е мек на пипане, дишаща, удобни за носене и изработени от плат, направен от Венето глоба, дишаща, меки, удобни, устойчиви на бръчки, материята лъскав, дрехи всеки ден е като нов.

Black Silk Stockings For Women