Начало > Изложба > Съдържание

Какво е украсата на спортните обувки?

May 29, 2019
Lightweight Waterproof And Breathable Hiking Shoes.jpg

В спортните обувки, мотиви, знаци, лого, метални и пластмасови части могат да се използват като декоративни материали; декоративните части са относително свободни; декоративните ефекти са по-видими; декоративните се характеризират с динамичен, модерен и колоритен; декоративни части са красиви Развитие в комбинация с функция.


Сравнен с кожени обувки и гумени обувки, моделът на външната подметка има деликатни два квадрата непрекъснати, квадратни непрекъснати фини шарки, както и груби геометрични форми, свободни модели и лека основа без никакви следи; както плоски, така и дънни Дъното на клина също е покрито с кухо дъно; някои от спортните подметки имат гвоздеи и скоби, а някои специални спортни обувки са оборудвани с функционални устройства като шайби, ножове за лед и железни рамки. Единствената външна подметка рядко се използва в подметката от кожени обувки, използването на спортни обувки е често срещано явление, а формата на стената е многобройна.


В сравнение с кожените обувки маратонките имат голяма разлика в промяната на формата. За да се улесни движението на крака, предната и задната извивка на спортната обувка е малка, а промяната на дънната вдлъбнатина също е малка, така че промяната на дънната крива е относително нежна. За да се подобри способността на кухината на обувката, маратонките имат голяма генетична обиколка, което прави приквояемия тип пълен, а средната и задната част на тялото на мазола има по-голям ъгъл. Маратонките са по-прецизни в петата на петата, а долната линия на талията също е права. Като цяло промените в спортната обувка се фокусират върху предната част на предната част и предния край. От формата на черепа има главно четири вида: заострени, кръгли, квадратни и квадратни.