Начало > Изложба > Съдържание

Какво е пазарното позициониране на ежедневни обувки?

Jan 22, 2019

Womens Dress Shoes Flats.jpg Ежедневните обувки все повече се превръщат във важен компонент на ежедневния начин на живот. С все по-ясните ветрове за почивка все повече и повече компании за обувки не могат да чакат да се стичат в тази страна на богатство. Всеки очаква мечтите си да се реализират, но реалността винаги ще използва редица проблеми, за да ни накара да разберем, че винаги има празнина, която е трудно да се преодолее между сънищата и реалността. Начинът на мислене създава различни действия, а различните действия създават различни съдби. По пътя на марката всеки се сблъсква с различни ситуации. Под изпитанието на времето някои марки стават все по-силни и по-силни, а други стават все по-слаби. Как да застанем в непобедима позиция в ожесточената пазарна конкуренция, много предприятия станаха спешна задача да отговорят. Няма ярка светлина, която да насочва бъдещето. Всичко, което можем да направим, е да напомним на всички, да спрем стъпките си, да проверим внимателно оборудването и да видим какво бърза.


В началото на откриването на пазара на ежедневни обувки, някои случайни обувки предприятия, с цел бързо да се възползват от възможностите на пазара, не направи своите собствени предимства и недостатъци, пазарни условия, анализ на модела за разширяване на канала, нетърпеливи да разпространи голям брой мрежи, голям брой разпределение, без фокус върху цялата линия Ако атакувате, няма да формирате свои собствени характеристики. В крайна сметка неизпълнението на инвентаризацията неизбежно ще бъде неизбежно. В допълнение, позиционирането на марката е несигурно, подкрепата на канала не е тясна и продуктовата линия е произволно удължена, което не може да даде на потребителите ясна и стабилна осведоменост. Това накара марката да се изправи пред дилемата да бъде елиминирана от пазара.


Въпреки че първоначалното развитие на марката за ежедневни обувки е под знака на революцията в свободното време, улавянето на технологиите и тенденциите в свободното време не могат бързо да вървят в крак с пазара. Дизайнът на продукта е посредствен, съдържанието на технологията не е високо и не може да формира свой собствен стил и индивидуалност за кратко време. Трудно е да имаме конкурентно предимство в средния и висок пазар. В допълнение, процесът на проектиране е слаб, продуктите са твърде единични и старомодни, а възрастта е в основата на пазарния сегмент, а не на системното цялостно планиране и разделение, то няма висока пазарна конкурентоспособност. Ако корените не са дълбоки, тогава листата не са силни. Без висококачествени продукти, без уникално позициониране на марката, е трудно да се формира солидна пазарна основа, а оценката и утвърждаването на потребителите са още по-трудни за разговор.