Начало > Изложба > Съдържание

Какъв е произхода на въздушна възглавница обувки?

Oct 08, 2018

Въздушна възглавница обувката се отнася към въздух складовата камера, която може да се образува въздушна възглавница между горната част на стъпалото и долната част на стъпалото, а въздуха складовата камера и въздух входа и изхода на канала, предоставени на обувката представляват вентилация устройство , в който на въздуха всмукателен канал е вертикално подредени. В задния край на обувката то комуникира с газ складовата камера от горе до долу и на въздуха отвор канал е хоризонтално пласирането на горната част на стъпалото, и горната и долната страна са съответно съобщава с газ складовата камера в s мотика.

 

Основната разлика между въздушна възглавница обувки и обикновени спортни обувки е използването на въздушни възглавници. Въздушна камера за съхранение са способни да формират въздушна възглавница е подредена между горната част на стъпалото и долната част на Соле, който носи за ефект смекчаване. Въздушна възглавница обувки са изключително популярни в спорта. Въздушна възглавница спортни обувки предимно включват следните части: дантели, горната платове, изкуствена кожа горна част, стелки, airbag каучук, единствено гума, единствено гума, въздушен възглавница дизайн. Сред тях стелка е направена от специален Здравейте сила материал, което ефективно може да абсорбира част от силите за реагиране, намали тежестта върху стъпалото и носят по-спокоен и удобен; ролята на airbag лепило е да запишете на въздух в въздушна възглавница да предостави еластична сила и намаляване на шока по време на тренировка; за смекчаване на шок, причинени от глезените и земята въздействия по време на Ежедневни разходки, както и допълнителни шок и поддръжка.

 

В мисията Аполо на Луната учени изобрети група от устойчиви на налягане меки материали, които са отопляеми и омекотена в плесен а след това в мухъл, за производството на пълно пространство яке с равномерна дебелина и висока устойчивост на натиск. Методът на разпенващ газ под високо налягане е "Кух Бластване" технология. По-късно подлец производителите установено, че този процес може да направи пълна горната, бързо и ефективно, така че той се използва широко в производството на спортни обувки. Всички на текущата въздушна възглавница преподаватели са направени от производствения процес на скафандри.


Mens Air Cushion Shoes