Начало > Изложба > Съдържание

Какъв е стилът на ежедневни обувки?

Jan 03, 2019
Canvas Casual Shoes.jpg Най-основното изискване за ежедневни обувки е да бъдете удобни, леки и индивидуални. Затова защитата и функционалността ще останат двете основни характеристики на спортните обувки. Дизайнът включва комбинация от ретро и модерен, и ще бъде по-просторен по стил, подчертавайки рационалното движение. Стилът на мъжките ежедневни обувки е по-рационален, елегантен и щедър, а формата е проста и гладка. Дамските ежедневни обувки са удобни, елегантни и тържествени, с малка промяна в стила.


По отношение на стила, ежедневните обувки отразяват прости линии, плаващи линии, лирични и леки, но в същото време дават на хората усещане за възходи и падения. Като цяло се развива към простота. Обикновено е основният принцип на тази зимна ежедневна обувка. Тенденцията в развитието на ежедневните обувки е да се подчертаят удобни и романтични стилове, гладко и равномерно виждане, смесено използване на различни материали и структурен дизайн, който е лесен за поставяне и излитане. Ежедневните обувки на мъжете подчертават естествената невинност, а маратонките и обувките са мейнстрийм стилове, които отговарят на нуждите на дейностите на открито. Цветът ще използва голям брой основни цветове, които отразяват природата, е основният принцип на тази зимна ежедневна обувка. Тенденцията в развитието му е да подчертае удобния и романтичен стил, гладка и равномерна визия.


Противоположностите отразяват напрежението, а противоречията са усъвършенствани. Двамата отново се смесват и съчетават, а простотата носи елегантност. В модната фаза на ежедневните обувки голяма площ от асиметрични плисета и небрежни брезенти за платно правят този сезон още по-ослепителен.