Маратонки за мъже

Този маратонки за мъже е специално проектиран за движение. Предимно използва висококачествени PU материали. Този материал е много меко и има добър вода съпротива. Следователно това почистване може да ви даде удобно носене опит. Повърхността на тази обувка е окото дизайн. Неговите творчески окото дизайн го прави много суха и дишащи, така че тя може да осигури здравословна околна среда за краката си.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1. този маратонки за мъже е специално проектиран за движение. Предимно използва висококачествени PU материали. Този материал е много меко и има добър вода съпротива. Следователно това почистване може да ви даде удобно носене опит. Повърхността на тази обувка е окото дизайн. Неговите творчески окото дизайн го прави много суха и дишащи, така че тя може да осигури здравословна околна среда за краката си.

2. маратонки за мъже sole е дебела, мека гума единствено и то е оборудван с антибактериални стелка, така че вие ще се почувствате много спокоен и удобен, когато го носите. Маратонки за мъже sole също има добър против хлъзгане и омекотяване функции. Тази обувка е класически черен цвят, така че е много гъвкав.

Спецификации:

Търговска марка

Hinminy

Лицев материал

ПУ

Подметка

Каучук

MOQ

200 двойки

Място на произход

Фудзиен, Китай

Тип

Тичане, ежедневни обувки

Използване

Вътрешен, Външен

Сезон

Пролет, лято, есен, зима


Запитване