Мъжки обувки за безопасност на стомана Toe

Мъжка безопасност обувки стомана Toe е композитен пръсти с анти-съкрушителен бомбе. Този пръст е изолирана, хлъзгане и ефективно да защитите пръстите на краката. Тя е удобна, дишаща, дезодорант стелка. Мъжка безопасност обувки стомана Toe има гумена подметка, която е без приплъзване и устойчива на износване, смекчаване, нарушаващи сгъваеми и маслоустойчиви, киселина и алкалоустойчиви. Обувките, които произвеждаме са много подходящи и удобни за носене.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1. мъжка безопасност обувки стомана Toe е композитен пръсти с анти-съкрушителен бомбе. Този пръст е изолирана, хлъзгане и ефективно да защитите пръстите на краката. Тя е удобна, дишаща, дезодорант стелка. Мъжка безопасност обувки стомана Toe има гумена подметка, която е без приплъзване и устойчива на износване, смекчаване, нарушаващи сгъваеми и маслоустойчиви, киселина и алкалоустойчиви. Обувките, които произвеждаме са много подходящи и удобни за носене.

2. мъжки безопасност обувки стомана Toe е добър дизайн, против хлъзгане. Тя не само защитава човешкия крак от нараняване, но също така ефективно предотвратява аварии, причинени от оператора се подхлъзна. Тази обувка е добра безопасност. Тя може да се гарантира, че пръстите на краката не са насинена, стъпалата на краката не са намушкан и изолацията е проводник.

Спецификации на продукта:

Търговска марка

Larnmern

Лицев материал

Окото + Пу

Обувки капачка

Бомбе

Цвят

Грей

Място на произход

Фудзиен, Китай

Стелки

Стоманена плоча

Използване

Лагери на минни, строителни

Произход

Фудзиен, Китай


Запитване