Черни стоманени обувки за безопасност

Палеца на тази черна стоманена обувка за безопасност има специален защитен дизайн и е тествана за удари, така че може ефективно да защитава пръстите на краката. В допълнение, този стоманен композитен пръст може да издържи на определено статично налягане. Тя има трайна и удобна структура. ПУ кожата и синтетичните директни инжекционни подметки осигуряват дълготрайна издръжливост и осигуряват отлична защита за краката.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1. Палката на тази черна стоманена обувка за безопасност има специален защитен дизайн и е тествана за удари, така че може ефективно да защитава пръстите на краката. В допълнение, този стоманен композитен пръст може да издържи на определено статично налягане. Тя има трайна и удобна структура. ПУ кожата и синтетичните директни инжекционни подметки осигуряват дълготрайна издръжливост и осигуряват отлична защита за краката.

2. Черната стоманена обувка за безопасност има подвижна вътрешна подметка за възглавница, която ви позволява лесно и удобно да почиствате краката си дълго време. В допълнение, тя е с мрежест дизайн в горната част, така че неговата дишане е добре гарантирана. Защитният композит, използван при неговото производство, има добра здравина. Черната стомана за безопасност ви позволява да предпазите краката си при ходене по неравна земя.

Спецификации на продукта:

Име на марката

Larnmern

Горен материал

отвор

размер

36-45

цвят

черно

Място на произход

Фудзиен, Китай

Тип

Безопасни обувки

употреба

Вътре вън

сезон

Пролет, лято, есен


Запитване