Защитни обувки с бомбе

Тази безопасност обувки със стомана Toe има стомана безопасността бомбе, хлъзгане единствен и изолация да се избегнат електрически опасности. Той съчетава премия комбинация от ПУ и окото горната с welted структурни footbed за чувствате стабилност и издръжливост.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1. този безопасност обувки със стомана Toe има стомана безопасността бомбе, хлъзгане единствен и изолация да се избегнат електрически опасности. Той съчетава премия комбинация от ПУ и окото горната с welted структурни footbed за чувствате стабилност и издръжливост.

2. тази безопасност обувки със стомана Toe е с издръжлив и траен единствено дизайн и стелка, така че той може да осигури добра глезена, което ви позволява да се насладите на пълен ден на комфорт по време на и след работа. Му високо качество ходила са устойчиви на масла, мазнини, бензин и алкални. В подножието подложки на безопасност обувки със стомана Toe са пере, така че те не причиняват загуба на форма или намаляване на тяхната ефективност. Уникални перфорирани структура позволява на въздуха да премине през стелка и има добро дишане за максимална вентилация.

Спецификации на продукта:

Търговска марка

Larnmern

Лицев материал

Окото + Пу

Размер

36-45

Цвят

Браун

Обувки капачка

Бомбе

Тип

Работни обувки за безопасност

Използване

Вътрешен, Външен

Стелки

Стоманена плоча


Запитване