Високо качество затихването обувки

Нашите високо качество демпферни обувки имат добра трайност, подкрепа, стабилност, комфорт и шок усвояване. Следователно той може да отговарят на изискванията на непрекъснато баскетбол Старт, аварийно спиране, излитане бързо ляво и дясно движение. Баскетбол обувки също имат добър крак структура, която може да направи вашата баскетбол обувки изведнъж скочи или спре по време на упражнения и често не се отчайвайте при движение и превръща бързо.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1. нашите високо качество демпферни обувки имат добра трайност, подкрепа, стабилност, комфорт и шок усвояване. Следователно той може да отговарят на изискванията на непрекъснато баскетбол Старт, аварийно спиране, излитане бързо ляво и дясно движение. Баскетбол обувки също имат добър крак структура, която може да направи вашата баскетбол обувки изведнъж скочи или спре по време на упражнения и често не се отчайвайте при движение и превръща бързо.

2. В допълнение, високото качество затихването на обувката обувки също е много добра, тя подобрява стабилността на обувката, която може да ви направи по-спокойна в спорта. На върха на извита част на стъпалото ние използваме колан дизайн да увеличите стабилността на обувката и защита на глезена.

3. при избора на междинна подметка от обувки ние избрахме мека шок усвояване на материала. Midsole материали и конструкции, избрали сме подобряване на омекотяване и шок усвояване на обувките и увеличаване нивото на скача на спортистите. В петата и лапа на високо качество демпферни обувки добавихме определена сума на заглушителен материал на дизайна без добавяне на тегло.

Спецификации на продукта:

Търговска марка

Hinminy

Лицев материал

ПУ

Размер

40-46

Цвят

Черно

Подметка

Каучук

Тип

Спортни обувки

Използване

Вътрешен, Външен

Сезон

Пролет, лято, есен

Запитване