Всички черни спортни обувки

Нашата подметка от спортни обувки е изработена от висококачествен полиуретан. Този материал е здрав, устойчив на износване, прозрачен и евтин, което го прави идеален за конфронтация с висока якост и декорация на футболни обувки. Освен това този материал намалява и общото тегло на футболните обувки.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1. Нашата подметка за всички спортни обувки е изработена от висококачествен полиуретан. Този материал е здрав, устойчив на износване, прозрачен и евтин, което го прави идеален за конфронтация с висока якост и декорация на футболни обувки. Освен това този материал намалява и общото тегло на футболните обувки.

2. В допълнение, всички черни спортни обувки, които произвеждаме, също имат определени амортизационни характеристики, а триенето може да отговори и на нуждите от захващане. Освен това шпилките на подметката могат ефективно да увеличат устойчивостта на приплъзване и сцеплението.

3. Освен това при избора на горната част сме избрали водоустойчив материал, така че да можете да се наслаждавате на спорта в облачно или слънчево време. Тази черна спортна обувка също е много тънка по форма, така че е много подходяща. Ето защо, тя поддържа крака добре по време на тренировка и осигурява стабилност по време на тренировка.

Предимства на продукта:

Anti-Skid дизайн и нокти като октопод подобряват хватката на подметката.

Тези футболни обувки могат да бъдат използвани в различни

Стенният стереоскопичен дизайн на горната част на обувките може да доведе до голямо триене с футбола. Тя ще подобри контрола на топката и ще увеличи точността на стрелбата или преминаването на топката.

Използването на леки материали за намаляване на теглото на обувките, за да се ускори скоростта.

Спецификации на продукта:

Име на марката

Hinminy

Горен материал

PU

размер

36-45

цвят

черно

Място на произход

Фудзиен, Китай

Тип

Спортни обувки

употреба

Вътре вън

сезон

Пролет лято есен зима

Запитване