Леки туристически обувки

Петата на обувката ви позволява да увеличите стабилността на крака по време на относително трудно място. Леките туристически обувки, които произвеждаме, могат ефективно да балансират и поддържат тялото. В допълнение, възглавниците в пешеходните обувки имат добър капацитет за омекотяване. Подметката е твърда, устойчива на удари и с подходящо тегло, така че да не усещате трудностите при ходене, когато я носите, а глезените, петите и пръстите на краката са добре защитени.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1. Леките туристически обувки, произведени от нашата компания, имат достатъчно свободно пространство, за да бъдат лесни за поставяне и изключване дори в мокри или снежни зони. Езикът на обувката трябва да има добър водоустойчив ефект, така че може ефективно да предотврати навлизането на вода във вътрешността на обувката.
2. Шевът на обувката е по-тесен, което повишава неговия хидроизолиращ ефект. Петите и петите изискват няколко слоя материал, за да осигурят адекватна защита на стъпалото. Предният край на обувката е труден за предотвратяване на нараняването на пръста от притискане или ритане на твърд сняг.
3. Петата на обувката ви позволява да увеличите стабилността на крака по време на сравнително трудно място. Леките туристически обувки, които произвеждаме, могат ефективно да балансират и поддържат тялото. В допълнение, възглавниците в пешеходните обувки имат добър капацитет за омекотяване. Подметката е твърда, устойчива на удари и с подходящо тегло, така че да не усещате трудностите при ходене, когато я носите, а глезените, петите и пръстите на краката са добре защитени.

Спецификации на продукта:

Име на продукта Леки туристически обувки

Име на марката

Hinminy

Горен материал

отвор

размер

36-45

цвят

черно

Място на произход

Фудзиен, Китай

Тип

Работещи, ежедневни обувки

употреба

Вътре вън

сезон

Пролет, лято, есен


Запитване