Мъжки обувки от естествена кожа

PU и мрежата се използват върху горната част на обувките за мъжки обувки за мъже, за да се подобри силата и гъвкавостта на горната част. Вътрешността на пръстите и пръстите са подсилени с износоустойчиви материали, за да се предотврати преждевременно износване и да се подобри стабилността на движението. Лигавицата на мъжките обувки за маратонки от кожа е дебела и мека, за да абсорбира пот.

Информация за продукта

Характеристики на продукта:

1.The мъжки обувки, обувки, произведени от нашата компания, имат пълна гумена обвивка отпред и дълъг разширение от двете страни. Този дизайн улеснява бързата настройка и незабавното позициониране. Предната част на обувката е плътна и здрава от двете страни, което е добро за стабилност и незабавно приплъзване при движение в странична посока. Задната половина на обувката е по-малка, което помага за бързото отстъпление и подобрява гъвкавостта на краката.
2.PU и окото се използват върху горната част на обувките за мъжки обувки за мъже, за да подобрят силата и гъвкавостта на горната част. Вътрешността на пръстите и пръстите са подсилени с износоустойчиви материали, за да се предотврати преждевременно износване и да се подобри стабилността на движението. Лигавицата на мъжките обувки за маратонки от кожа е дебела и мека, за да абсорбира пот.
3.Тази обувка има богат дизайн и гладки линии, а формата отразява професионалния цвят на тениса. Подметката на обувката е изработена от износоустойчива гума и следователно има добра износоустойчивост. Петата на средната подметка на обувката има дебел амортисьор, така че стабилността на обувката може да бъде значително подобрена.

Спецификации на продукта:

Име на марката

Hinminy

Горен материал

Мрежа + PU

размер

36-45

цвят

Черно, многоцветно, червено, бяло, синьо

Място на произход

Фудзиен, Китай

Тип

Обувки за тенис

употреба

Вътре вън

сезон

Пролет, лято, есен

Запитване